E-ticarette giyim sıkıntılı hocam. İade olayı çok fazla olabiliyor. İç giyim içinde bu durum geçerli. Ben iç giyim satıyorum (bir süredir yok) bir ara o kadar fazla iade alıyordum ki inanamamıştım. Ürünlerin kalitesi farketmiyordu. Müşteri 2-3 ürün sipariş ediyor hepsini tek tek giyiyor ondan sonra iade etmeye çalışıyordu. Haliyle bu da maliyetlerin artmasına sebep oluyordu. İç giyimde böyle bir durum varken dış giyimi düşünün. Onda çok daha fazla iade söz konusu. Pazaryerlerinin 15 gün koşulsuz iade konusu üzerine çok fazla durması, pazaryerlerin müşteriyi koruma odaklı olması vs. gibi konuları da dahil ettiğimizde zarar etme olasılığı çok fazla oluyor. Bir ara başımdan geçen olayı anlatayım. Ürünlerimin tamamında hijyen etiketi olmasına rağmen bir müşteri ambalajsız ürünü iade etmiş. Bu durumu belirtmeme rağmen ve görselle desteklememe rağmen pazaryeri iadeyi onaylamıştı. Aradığımda da herhangi bir işlem yapılamayacağını iadenin yapıldığını söylemişlerdi. O günden beri video kaydı alıyorum ve kayıt açtırıyorum. Şimdi de kayıt açtırmayın iş yükü oluyor diye arıyorlar