Bak amca, okuduğunu anlamadığına göre veya Türkçeyi unuttuğunu varsayarak son kez cevap veriyorum. Keza yaşının 45-50 olduğunu düşünüyorum. Ben siyah diyorum sen beyaz diyorsun. 80 lerden kalma hafızanla bana laf sokmaya çalışma komik oluyorsun. Ayrıca da beni kendine musallat ettirme emin ol pişman olursun.
Burada ki mesele para, meslek filan değil. Anladın mı asıl olayı? Mesele PARA DEĞİL. Benim sorunum yurtdışında yaşayıp, Türkiye'ye sadece tatil için gelen sonra da yiyip içip gezen (buraya kadar her şey normal kendi parası yiyip içer isterse denize döker beni alakadar etmez) ve gidince de ülkenizin değerini bilin yeğenim diyen insanlar. Ulan andaval, kendi paran 30-40 kat değerli. Gelıyon geziyon ye iç git. Ne diye insanlarla dalga geçer gibi konuşuyorsun. Benim lafım bunlara. Konuyu açtığımdam beri bunu söylüyorum kaç defa da aynı şeyi anlatmaya çalıştım ama sana anlatamadım.
Sen kalkmış diyorsun ki o zaman vasıflı olsaydın. Ben bu konuyu şahıs ile ilgili açmadım hem ülkeler hemde insanlar arasındaki farklılıkları anlatmak için açtım. Tabi sizin gibiler hemen hazır cevap basma tulumba gibi kendi bildiklerinizi yazdınız. Bugün ülkede 5 milyon memur var. Memuru övüyorlar güya ama karı koca memur olmazsa yinede insan gibi yaşayamıyor zorlanıyor.
Bu sana son mesajım ister anla ister küçük kafanla laf sokmaya çalışmaya devam et.
Cevap verip duruyorsun ya hocam.Zamanına yazık.Görmezden gelin bu tipleri artık.Fransada yaşar türkiye süper derler kurulu düzen var derler geçerler.Ülken o kadar iyiydi ekonomi olarak ne işin var desen saçmalamaya başlar boşver he de geç.ZAMANINA YAZIK.Sabah akşam ahaber izlemekten beyinleri yanmış.Tek bir cevap ver benim gibi sonra görmezden gel.Kendi kendine saçmalasınlar.