OpenCart'ı hafife alıp bu tür scriptlerle uğraşmanız da beni şaşırttı açıkçası
Opencart'ı hafife almıyorum hocam olanı söylüyorum. Hakkında kötü yada başarısız gibi bir yargım yok ama bakın codecanyonda bile hepi topu 542 tane opencart teması var. Birçoğu rezalet. R10'a bak burada da diğerlerine göre çok çok az konu ve destek sağlayan var. Kastım bu yoksa başarılıdır başarısızdır iyidir kötüdür gibi bir varsayımım yok şuan..
Bir çok programcı programlamanın sadece bir lisan bilmek olduğunu anlamıyorlar ve o yüzden doğru düzgün para kazanamıyorlar.
Burada dandik botlar yazıp ufak tefek paralara satan bir sürü kodlama bilen genç var.
Mesela Japonca bilerek para kazanamazsınız.
Para kazanmak için japonca ve dış ticaret bilmeniz lazım ki dilinizi ciddi bir kazanca çevirin.
Aynı şekilde herhangi bir kodlama dilini bilmek tek başına yeterli bir beceri değil.
Ama mesela bir programlama dili ve dış ticaret biliyorsanız, bir programlama dili ve e-ticaret biliyorsanız, bir programlama dili ve mikro ticaret biliyorsanız, bir programlama dili ve hastane yönetimi biliyorsanız o zaman yıllık 10 bin dolar lisans bedeli ödenen programlar yazabilir bir çok şirkete satabilirsiniz.
E-ticaret scripti yazan programcılar bunu piyasadaki diğer scriptlerin sistemlerine ve özelliklerine bakarak geliştirdikleri için çok nadiren daha iyi bir şey geliştirebiliyorlar.
Walla birşey kesin ki kendileri e-ticareti bilmiyorlar hocam yoksa bazı tercihlerin hiçbir anlamlı açıklaması olamaz
bunları inceleyeceğim hocam. ama 30 tane eklentiyi aynı anda kullanmaktan kurtulabilecek miyiz mesela kullanılan temada olmayan özellikle oluyor mecburen bir ekleti ile hallediyorsun vs... Yoksa ilk wp sitemden de çok memnundum ama dediğim gibi eninde sonunda patlıyor.