geçen sene bu zamanlarda AKMAYAN(dur kalkla ilerliyodu yol) trafikte tek yönlü yolda araba ile sola sinyalimi verdim ve dikkatlice yola çıktım. arkadaki araba sol kapıdan üstüme çıktı ve kaza yaşadık.
kural gereği ne olursa olsun park halinden çıktğım için %100 hatalı benmişim. kaskoya kaza videosuna kadar vermistim. vuran adam hatta özür diledi yorgundum vs. sonuc olarak %100 hatalı cıktım.

neyse aradan 314 sonra araç mahrumiyet bedeli olarak 7 gün göstermiş ve 950x7 günden 6650tl icra dosyası açmış. üstüne birde 314 gün gecikme faizi çıkarmış 7168tl eve icra kağıdı geldi.

online olarak sorguladığımda vekalet ücreti vs derken 11binlira borç gözüküyor.

bende c elysee var ve vuran araba kangoo gbi arabaydı ön tampon plastikle vurdu. benim kapı düzeltildi onda adam akıllı bisey bile yoktu.

sorum şunlar aslında;
bu araba 7 gün nasıl yattı parası isteyebiliyor? hadi istedi 314 gün sonra icra açıp faizliyla alıyor..? üstüne birde vekalet ücreti ekletip ekstra borçlandırdı.

bu icraya itiraz etme hakkım varmı? varsa nasıl yol izleyebilirim?

dosyayi gordugumde şok oldum ve hala sinirimi atamadım ne güzel dünya..

ekleme: arabamda sigorta+kaskomevcuttu. araba filo arabasiymiş bi sirket için. ne koparsam peşindeler büyük ihtimal. plastik ön tampon cunku buyuk ihtimal silseler tampon bile temizlenirdi. ne koparsam pesindeler buyuk ihtimalle