Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir şey yapamaz. Davandanda vazgeçme kim o ya hiç bisey yapamazsan etiketle ve alenen ifşa et bunu sana kim yaptıysa
SinerJJiTV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para göndermek işlem değil mi? Her türlü *llegal iş için para gönderelim, yakalanacakken hehe ben işlem yapmadım ki diye yırtalım. Hocam var mı böyle mantık? Teşebbüsün varlığının sayılabilmesi için failde kasıtlı bir suç işleme kararı olmalı, elverişli hareketlerle suçun doğrudan doğruya icrasına başlanmalıdır. Fail, icra hareketlerine başlamış, ancak elinde olmayan nedenlerle icra hareketleri yarıda kalmış ise suça teşebbüs edilmiş olur.

Bu tarz durumlarda forumdan bilgi toplamak yerine avukata gitmeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır.
Kadir TUTAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen gidip ifadende bot yaptıracaktım falan demeyeceksin gidip bi avukat ile konuş bana satışlarını arttıracak bir program yapacağını söyledi nasıl çalıştığınıda bilmiyorum fakat yapmadı diyeceksin bot falan gibi tabirleri hiç geçirme bile. yani ifadeni açık anlaşılaiblir ve doğrudan anlat hb vs hikaye kısmına giriyor temel olarak program için para verdim ama öyle bir program yokmuş de ve beni kandırmış diyip çıkacaksın 1 2 cümle ile anlat. dekont ve bir kaç konuşma kaydını paylaş parayı aldığına dair kanıt olması bile yeterli
ben bi hesap aldım çocuk hesabı geri aldı faturasını ödemiştim direk bilgim dışında ödeme dedim geri iademi aldım çokta detaya girmene gerek yok. o istediği kadar arkadş hacker veya hb yı havaya uçuracakmış vs desin benim haberim yok de geç ben sadece satışlarım artacak sanıyordum de
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortada illegal bir durum da yok kiyasladiginiz şeyler çok farklı
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Millet neredeyse dolandırıcıyi savunacak
Yukarıda arkadaşın dediği gibi çok detaya girmeden ki çok detaylı bildiğini de düşünmüyorum
Durumu anlatir bir dilekçe ile şikayetçi ol en fazla zaten satış yapamadigin hb mudahil olur ve hesabın kapatılır.
Sinyor_Ridak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar.

Burada hepsiburadanın müdahale olacağı bir dava söz konusu değil, adamları ilgilendiren bir unsur da yok, karşı taraf sizi korkutmaya çalışıyor, şikayetinizden vaz geçmeyin.

Zaten benden hariç 5 kişi daha r10'da şikayet açmış ve bir kaçı ile irtibat kurdum. Yasal yollara başvuranlarda varmış 2 3 tane onlarıda dile getirmemi söylediler. Bugün kanıt olarak dekont ve bir kaç yazışmayı karakola bırakacağım. Belki de ben çok ince düşünüyorum. Öncelikle ortada suç var ve bu suçu bana karşı işleyen o ikinci planda yapan o yapmasını isteyen benim. Hakimin bakış açısına bağlı bir durum açıkçası avukat ile görüşüp daha detaylı bilgi alacağım. Lakin türlü yalanlarla dolandırıp, işi yapmayan ve sana gösterdiğim iyi niyeti bu hale getirdin seni şikayet etmek zorunda kaldım dediğimde bana benden 5 kuruş alamayacaksın kanunları çok iyi biliyorum ve çok uğraşacağız, sende ceza alacaksın diyen bir kişinin yanına bırakmak istemiyorum. Resmen ahlaksızlık ve aşırı pişkinlik bu, elinin yüzünün suyu dökülmüş, ne gurur ne haysiyet ne insanlık kalmış bu kişide o sebeple ben tüm konuyu gerekirse hakime de detaylıca anlatacağım. Artık onun insafına kalmış durum diye anlıyorum. Lakin ilk odak noktası onun işlediği dolandırıcılık suçu olacağına emin oldum. Benimkisi sonra olabilecek bir şeydir. Değerli yorum, görüş ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.