merhaba yeni yapılacak olan dating uygulamama ortak arıyorum

forumdan @dynos tan 7 bin tlye aldığım dating uygulamasının kaynak kodları elimde hazır

aldığım dating app kodlarına reskin yapılacak 7-8 bin tl reskin ücreti tutuyor.

Tek başına dating app almaya bütçesi yetmeyen veya işi bilen birisiyle birlikte bu işe girmek isteyen arkadaşlar mesaj atabilir.

tüm giderler çıktıktan sonra net kar %50 olarak paylaşacağız

ortaklık bedeli 9.000tl

ortaklıktan beklentilerim

uygulama ile ilgilenecek vakti olması
reklam için belirlediğimiz kadar bütçe ayırması yada reklam konusunda farklı şekillerde yardımcı olması
reskin ücretine ödeyeceğim ve diğer giderler için harcanacak olan 9bintlnin karşılanması (7bine kodları aldım ve 2bin tl değerinden fazla profil yüklemesi yapacağım uygulamaya)

uygulamaya ortak olup sadece reklam vererek para kazanacağını düşünen arkadaşlar ve dating appin ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar lütfen vaktimizi boşa harcamayalım.

vakit, emek ve sorumluluk gerektiren bir iş.

Teklif 2 :
15.000tl veren ve aylık reklam bütcesinin tamamını karşılayan ama ilgilenecek vakti olmayan arkadaşlar
%60 a %40 oranında ortak olabilir hiç birşey yapmasına gerek yok sadece reklam ve giderler için finans desteği sağlasın ve gerçekten pasif gelirin tadina baksın uygulamanın tüm yönetimini işletmesini ben kontrol edeceğim detaylar için msj atabilirsiniz

profilimdeki whatsapptan ulaşabilirsiniz