hocam benimde başıma geldi işte faliyet gösterdiğiniz şehirde başka bir firma var aynı isimde onlar patent başvurusu yapmış ama sizin kuruluşunuz daha eski olduğu için siz de patent başvurusu yaparsanız onları ki geçersiz olur yoksa ileride şirket ismini değiştirmeniz gerekiyor vs dediler kadının tavrından dolayı bi işkirlendim sektörde bilindik bir firma olan isimtescil i aradım olayı anlattım saolsunlar yardımcı oldular onlar *********** dediler insanlara yazılı bir evrak vs vermedikleri için bizde şikayetçi olamıyoruz elimizde kanıt olmuyor dediler çünkü beni arayan kadından mail istedim göndermediler işte patent entstütüsünü girin orda bizim vekil kaydı var dediler baktım doğru söylüyorlar ama dediğim gibi kadının tavrından dolayı işkirlendim çok aceleci davranıyordu çok sıkıştırıyordu
Aynen hocam, taktikleri bu şekilde ama artık türk patent şikayet ettiğinizde disiplinlik oluyorlar ve en sonunda vekilikleri alınıyor, vekiliği olmadan bu tarz birşey yaptıklarında artık suç teskil ediyor ve dolandırıcılıktan hapis yada tazminat davası açılabilir.
sizi arayan nuamrayı türk patenti arayıp sadece numarasını vererek şikayet edebilirsiniz, telefondan onlar direk kayıt oluşturuyor, istersenizde dilekçe yazıp ta şikayetçi olabilirsiniz.