Smm sitesi satmak zor, arkadaş da muhtemelen satamayacak. Ama en azından uğraşıyor satmak için. Bunun bir ayrıcalık olduğunu düşünmüyorum da moderatörlerin gözünden kaçıyordur.
Satmak zor evet hocam o zaman smm panel açmasaydı derler adama. Kime güvenerek satılcağını bilerek açtı. Durum dediğim gibi 1-2-3 kez olsa tamam diyeceğiz fakat kaö kişinin daha hakkına girecek acaba ? Benim mesajım siliniyor ama konu halen ortada. Bu gözden kaçmanın dışında bence.
Konu limitinde sorun yoksa açılabilir. Açık artırma süreleri önemli ama bizim forumda biten açık artırmaya teklif vermeyi sevende var. Konu için bence ilk kategori moduna yazsaydınız bir sorun varsa işlem uygulanırdı.
Aynı konu açılıyor hocam. Dijital ürün satsa evet stok sorunu yok satabilir fakat sattığı şey site ve 1 tane var 10 kişiye kitlemeden siteyi nasıl satıcak.
Örnek verelim siz 3. Konusuna 5.000 teklif yaptınız bende açık arttırma bitincd konuyu gördüm tüh be dedim ve profiline girdim 7.konusuna 5.500 yazdım siz dediniz ki ihale bana kaldı ben dedim bana kaldı. İhale kime kaldı hocam ?