Şuan AI influencer yaratma furyası var. Açılan her konuya bakıyorum, cesur giyinimli, hoş görünümlü, genç kadın profilleri.
Peki neden? Madem böyle bir teknoloji var, gezgin, yemek gurmesi bir kadın veya fitness fenomeni ya da kokteyl gurmesi bir erkek profili de yaratılabilir.
Ama yok, oraya bir kaç tahrik edici görsel koyunca hiç bir içeriğe gerek kalmadan ne de olsa kasacak ya onbinlerce takipçiyi. Bu milletin kafası neden hep +18 e çalışıyor?
Tamam kastın kastın da, öyle kastığın bir sayfaya gelen kitleden ne bekliyorsun ? Ne satabilirsin, ne pazarlayabilirsin? Adamın seninle işi günde max 1 dakika, bilemedin 2.
Ben bazı kafaları gerçekten anlamıyorum, teknik anlamda o kadar kabiliyet var, tecrübe var. Vizyon 0. Sonra da açım diye ağlıyor, 3 kuruş için birbirini yiyor. Abi çık şu kabuktan, potansiyelini adam akıllı işlerde kullan, gör bak neler kazanıyorsun... Burada 300 liraya satacagın hesap kasmaya değil de neden onbinlerce tl reklam anlaşması yapabileceğin hesaplara kafa yormuyorsun?
Lütfen sözlerim yanlış anlaşılmasın, gerçekten çok iyi potansiyellerin çer çöp işlerde murdar oluyor, üzülüyorum