Tekir gibi duruyor. tahminimce 2-3 aylık fazlası yoktur. 1 yaş a kadar olan yavru mamalarından alabilirsiniz. yaş mama çok sık vermeyin. süt verecekseniz sulandırıp verin. tuvalet işi biraz başlarda sıkıntı olabilir. Evdekilerde biraz zaman geçirince sizden daha çok alışıp isteyecekler merak etmeyin sadece başta istemezler. 1 evde 5 tane de bahçede kedi bakıyorum
Edit: Aşı için bir veterinere götürürseniz yardımcı olurlar sokaktan kıyamadık sahiplendik diye belirtin fiyatta acımasız olmasınlar. Ben 2-3 ayda bir bayern in iç dış parazit aşısını alıp ensesine sürüyorum ( 8 yaşında benim kedi)
Teşekkür ederim hocam, az önce kumuna çok az bir çiş yaptı alışır diye düşünüyorum.
Sokakta milyonlarcası yaşayan tekirlerden birisi. Oyuncudur mama kriteri oldukça düşüktür bilinen markaların mamalarını tercih edebilirsiniz. Görünüşe göre 1-2 aylık bir kedi. Temizlik konusunda içiniz rahat olsun kediler en temiz hayvanlardandır (istisna durumlar hariç). Öncelikle iç ve dış parazit aşısını yaptırmanız gerekiyor, sonrasında gençlik aşısı denilen bir aşısı var. Peşinden de karma aşılar denilen seri başlıyor.
Temiz olduklarını biliyorum ama annem hem tüy hem de koltuk ve tül gibi eşyaları tırmalamalarından dolayı zıt gidiyor.
Hocam anne ile anlaşın 15 gün kalsın gerçekten yapamazsan birini bulur teslim ederiz de, çok işe yarıyor sonraki zamanlarda senden daha değerli evin evladı gibi oluyor. Gençliğimde annem ya kedi ya ben demişti tıpkı sizin anneniz gibi temizlik hastası hatta evinde hayvan besleyenlerin evine gitmez, gitmek zorunda kalırsa yemez içmezdi. Size sunduğum önerimi sunmuştum daha sonra ne mi oldu.. Evladı olsa bu kadar benimsenip sevilmezdi o derece oldular

kıyafetler vs onları saymıyorum bile =)
Ben de öyle düşünüyorum hocam umarım kabul ederler.
Bu aşıları hemen mi yaptırmam gerekiyor biraz zaman geçince mi?