ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzgün bir yapı olursa çatır çatır silinmez index alır hocam yeni kurmuş olduğum sitede 250k yakın index var çektiğiniz veriyi zenginleştirip benzersiz hale getirmezseniz spama düşürmesi normal, index tarafını hormonlu yollarla değilde doğal aldırırsanız düzgün bir yapı ve içerikte olursa hiç problem olmuyor kendi sitelerim harici takip ettiğim rakip bir kaç sitede bile son 7 8 aydır google güncellemeleri olmasına rağmen index sayılarında sürekli yükseliş var işi doğru yaptığınız sürece spama takılmıyorsunuz aslında.
Sırd bu iş için Wordpress Tema ve Bot yaptırdım hocam.Google Maps değil ama aracı firmadan maps datalarını scrape ettim siteye değiştirmeden attım.İlk başta güzel index aldı ama daha sonra yavaş yavaş indexleri sildi.Çok enteresan silinen indexler olmasına rağmen 6. başvuruda domain onay verdi.Şu anda kazanç sıfır ama domain adsanse onaylı.Garip garip işler.

Bu arada konuyu okuyan arkadaşlar bu tarz işler için min 200K bütçe lazım.50 bin harçadım boşa gitti param.Dataları saymıyorum bile milyon data toplaman lazım.