OwlKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emlak işi mafya ve mafya vari etik olmayan insanların çok bulunduğu bir sektör haline gelmiştir maalesef. İşin simsarlarıda çok fazla..
Bolanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerede babası müteahhit veya arsası olan, kısa dar pantolonlu boş adam varsa bu işe girdi. KPSS benzeri sınav koysalar, adını yazamayacak, 20-30 alamayacak adamlar çoğunlukta. Tabii istisnalar olduğunu da ekleyelim de taşlamasınlar. Her meslekte olduğu gibi bu işlerde de hakkıyla yapan kaliteli insanlar var.
Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emlakçıların çoğu haramzadedir. Artık komisyon için çalışmıyorlar. Senin 2.5 milyon liraya satacağım dediğin evi 3 milyona satıp hem 500 hemde komisyonları alıyorlar. Uzun zamandır arsa alıp yatırım yapmak istiyorum ama vaziyetin bu olduğunu biliyorum. Fırsat bulunca kendim geze geze bakacağım sahibinden alacağım.
KaliDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayatımda okuduğum en garip cümle bu olabilir sanırım "sahibinden" olduğu için koymuş arkadaş galiba.
KaoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de birkaç emlakçı arkadaşım var bende vermek istemiyorum ama arkadaş diye kıramıyoruz arsamız var 1 senedir 2 tane ayrı emlakçı arkadaşımda ama satılmadı. Şahsen ben olayı şöyle düşünüyorum ben kendimde ilk önce sahibinden olan ilanları tercih ediyorum emlakçı oldumu tercih sıralamamda ikinci sıraya geliyor ama arkadaş olunca mecburen veriyoruz.
benim de emlakçı arkadaşlarım var. hiçbirine vermedim, vermem de. onlarda zaten tavla oynarken ev satmaya çalışan tipler. arkadaşlar size sormuş olayım emlakçıların hepsi böyle mi yoksa gerçekten ofis açıp portföy yönetenler falan var mı