antiddos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@buraxklc; Hocamın uzmanlık alanı danışmanızı tavsiye ederim
Hin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk kahvesiyle, limon suyunu karıştırıp yerim hep iyi gelmiştir.
halisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halk arasında haşlanmış patatesin iyi geldiği söyleniyor Geçmiş olsun
yenerberktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sarı leblebi kesinlikle. Kola iyi geliyor diyorlar ama abartmamak şartıyla
IyibirNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reflor hap hocam cam kutuda olan al devamke
yigityavuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muz leblebi kola yoğurt
real2018 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende olduğu zaman Senfoni orkestrası gibiyim, Leblebi, haşlanmış patates, kuru kahve ile geçiyordu.
Muhammed_AG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En yakın sağlık ocağı veya acilden Lomotil yazdırabilirsiniz, çok ufak bir haptır, ama etkisi çok büyüktür. Kesinlikle 1 taneden fazla tüketmeyin ishalden sonra kabızlık ile sorun yaşarsınız sonra
Red adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eczaneden Reflör al. Kapsül olandan. Bir tane içiyorsun düzeltiyor 15 dk da. Geçmezse 1-2 saat sonra bir tane daha içebilirsin. Normal olması gerekene döndürüyor.
bugraozerli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben toz olanını kullanıyordum gerçekten mükemmel bir ilaç birkaç saat içinde geçiyor.
antiddos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Hafta önce arkadaşımda buna benzer bir hap içti vanayı durdurmaya çalışırken vanayı tıkamıştı
Muhammed_AG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, çok keskin bir haptır
M_D_5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin Çözüm: Yeşil Muz
constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyisi muzdur. Bazen kola da iyi gelir diyorlar bilmiyorum.
Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haşlanmış patates + yoğurt + bi tatlı kaşığı elma sirkesi+ bi yemek kaşığı zeytinyağı
cumbullop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 7tane kurutlmuş karanfil yut suyla beraber yarına hatta akşamına sapasağlamsın. Birde bol su tabi.
dumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyaz leblebi ve sade gazoz ilacıdır.
kpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reflor hocam.
Eksi sözlük yorumunu link olarak bırakayım

https://eksisozluk.com/entry/13421474
damla1975 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reflör tarzı probiyotikler, bağırsaklarını zehirleyen veya rahatsız eden şeyleri bir an önce dışarı atmanı sağlar. eczaneye gitme şansın yok yoğurt tarzı bir probiyotik de tüketebilirsin. Muz ve patates nişasta içerdiği için bağırsaklardaki suyu emer ama sorunu çözmez. Sorunu çözebilecek tek şey aldığın o zehri atman. Bunu da en hızlı probiyotiklerle yaparsın. Kola işe yaramaz hatta önerilmez.
ishalde su kaybın çok olduğundan su içmeyi ihmal etme
Bildiklerim bunlar
vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi çılgınlık yapıp doktora mı gitsen
Zenuti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanılmıyorsam karanfil yutmak veyahut yutmak zor ise biraz toz haline getirip su ile içmek 3-4 gün içinde iyi gelen bir tercihti. Bunu deneyebilirsiniz. Ayrıca tükettiğiniz şeylere dikkat etmeli, gazlı içecek asla içmemelisiniz.
XLRThetis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Leblebiymiş, karışımmış. Boşverin bu palavraları. Bakteri bazlı bir rahatsızlık geçiriyorsunuz büyük ihtimalle. Askerdeyken çeşme suyu sonucu ben de aynı sorunu yaşadım.

Aile hekiminize gidin zaten gerekli ilacı sizlere verir. Hemen etkisini görürsünüz.
senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence tavsiye şeklinde araştırma yapmak yerine gidin bir tahlil verin. Çünki; eğer ishal olduysanız ve geçmiyor ise vücut atmaya çalışıyordur. Durduk yere sıvılaştırıp hızlıca boşaltmıyor vücut onu
Enfeksiyon da olabilir. Basite indirgeyip kesmeyin.
Bazen ishali kesmek daha kötü olabilir.
drmakarna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür mide rahatsızlıklarını sık yaşadığım için söyleyeyim bu tür durumlarda bağırsaklar böbrekler olan zehri toksik maddeyi atmak için organizmayı ishal yapıyor kesmek dorğu değil. Tüm bağırsakların böbreklerin temizlenmesi için boşaltması şart
Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Aile hekimi ile görüştüm. 3 ün boyunca pirinç, muz, patates ve bol su önerdi. 3 güne geçmezse enfeksiyon tedavisi yapmamız gerek dedi.