anf690 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Veda zamanı geldi kapıya dayandı. Uzun düşünceler ve uğraşlar sonucu artık yurtdışında yaşamaya karar verdim. Her ne kadar kolay bir karar olmasa da geleceğim için bunu yapmam gerektiğini düşündüm. Uzun zamandır iş aramaları ve başvuruları yapıyordum. Aradığım iş fırsatını ve kirası uygun şirin mi şirin ve bir ev bulunca artık gitme zamanım geldiğini anladım.Tüm ömrümü burada geçirdiğim için oldukça zor bir karar olsa da çok düşünüp tartıp benim için en hayırlısının bu olduğunu düşünmeye başladım.Sizlerle burada kah güldğk kah ağladık yeri geldi konuştuk yeri geldi tartıştık.Eğer sizlere karşı kırıcı oldu isem lütfen affedin. Hakkınızı helal edin. Benim varsa helal olsun. Gerekli işlemleri yapmak ve hazırlıklıkları tamamlamak zaman alacak.Bu nedenle bir süre aranızda olamayacağım. Kimbilir burada olmasa da gerçek hayatta yollarımız kesişir.

Daha fazla uzatmayacağım herkese sağlıklı güzel bir ömür diliyorum kendinize iyi bakın.

Diye bir mesaj yazarsam inanmayın. Yurtdışını ve güzel iş fırsatını kim kaybetmiş biz bulalım. Ben İngiltere Sim Kart satmaya devam 🤣 Başka birinde gördüm bu mesaj kalıbını heyecanla okudum acaba adam ne yapıyor diye sonra oda başka birini refere ederek kopyala yapıştır yaptım aynı yerimdeyim yazmıştı. Bende denemek istedim.

okurken gözümde canlandı herşey yurtdısı felan oh ne güzel dedim son mesajı görene kadar inşallah türkiyeden dışarı çıkamazsın