Hocam sizin adınıza sevindim. Ama yapay zeka ile ilgili ön yargılar çok ve sizde biraz soğuk yaklaşmışsınız. Tabiki kendi cümlelerimizle 600 700 kelimelik anlamlı bir makale yazarsak çok güzel olur fakat nasıl diyeyim bir konuda çok bilgi, tecrübe sahibi değilseniz o konuda 10 cümleden fazla yazamıyorsunuz burada da yapay zeka devreye giriyor. Yapay zeka ile kendi istediğiniz tarzda bir makale yazdırırsanız emin olunki ilk sıralarda yer alırsınız. Sadece 2 3 ufak dokunuş yetiyor. Saygılarımla.
Teşekkürler hocam
Yok aslında soğuk değilim de tam ifade edemedim. Ben "yapay zekanın yazdığı makaleleri tamamen yazmamayı tercih edin" diyecektim. Zira bunun denemesini yaptık. 10 kişi aynı yapay zekaya aynı konu hakkında hani cümlelerle 1'er ay arayla sorduk. Hepimize de cevaplar içinde aynı cümlelerden oluşan yanıtlar verdi. Bir yerden sonra tekrara giriyor. Mesela ben Sadecespor isimli siteme yapay zekadan bir makale yükledim, baktım ki çok önce kullanılan bir makalenin paragrafından bir iki cümleyi de almış. Bir yerden sonra tekrara girince olmuyor ama şu yapılabilir mesela yapay zekanın yazdığı makaleyi okuyup daha sonra kendi cümlelerimizle makaleyi çevirirsek o zaman daha farklılık gösterir.