Bulamadım. Ama önce yotubeden vs araştırıp crackli dosyasını indirip kurdum. Silinenler arattırtım. Resimleri buldu. Word Excel gibi dosyaları buldu gibi gösterdi ancak dosyaları açınca bozuk çıktı. Bende orijinal sitesinden programı indirdim. 2 gb a kadar ücretsiz tarama yapılıyor veri kurtarılıyordu. Yine aynı sorun oldu. Sonra Tenorshare 4ddig diye aynı emsal Bi program buldum. Bazılarını buldu çoğunu bulamadı. 2 kez tarattırdım. Yine aynı sonuç neredeyse aynı oldu. Word Excel dosyaları bozuk çıktı. Teknik servise yazdım. Güney koreden uzman bağlandı. Saatlerce uğraştı ama düzelmedi Word ekse dosyaları. Ancak resimleri videoları çok güzel buldu.zaten onların çoğu yedekliydi. Bana Word Excel dosyaları lazım olduğu için teknik servise yazdım. Ücret iadesi yaptılar. Sende benim Yöntemleri izle istersen. Önce crackli dosya indir kur tara. Baktın olmuyor Tenorshare 4ddig lisans satın al. En azından Kurtaramasan paran iade olur. Birde lisans alırken gizli modda aç. Googlede sürekli aradığın için çok farklı fiyatlar çıkarıyor. Youtube ye İngilizce ismini arat indirim modu çıkıyor.yarı fiyatına alabilirsin