Her konuya sanki duygu sömürüsü yapıyormuşcasına aynı şeyleri yazmak zorunda kalıyorum fakat kaybedeceğim bir şey kalmadığını düşünmüyorum eğer malım mülkün kalmadıysa ve kredilerini de ödeyemiyorsan belli bir süre sonra varlık fonuna devredilip silinir ve sen yeniden hayat kurarsın.

Ben de doğuştan engelliyim hiçbir halt yapamıyorum fiziki olarak hiçbir düzen kuramadım gün geçtikçe daha da kötü oldu ailemin de Bu konuda bir şey yapmadığını düşününce iyice hırslandım bir gün bankadan kredi çektim şu saçma sapan borsa işi yapıyoruz diyenlere bulaştım dolandırıldım banka kredisinden dolayı iyice battım. Tam ne olacak diye düşünürken oyun yapmaya karar verdim ama bunu yaptıracak parayı bir türlü bulamıyordum çünkü olduğun yerden iş yapmak diye bir şey yoktu bunu anlamıştım karşıma gelen tek tük iş tekliflerinde de komik bir şekilde tecrübeli eleman arıyorlar örneğin dating sektöründe bile. Rızkımı Rabbim nereden verecek diye düşünmekteyken geçici bir süreyle geldiğimiz evde odamda ayağımı da kırdım daha kötü duruma geldim ve şu an hala düşünüyorum ne olacak fakat buna kendimi kaptırmıyorum çünkü kaptırdığım zamanlar oldu ve geri dönüşü olmayacak hatalar yapmak üzereydim neyse ki depresyon haplarından biri bu durumdan kurtardı. Rabbim sağlık versin ve herkesin yardımcısı olsun ölüm hariç her şey düzelir.