Nativity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben anlamıyorum sizleri arkadaşlar.
1) Nasıl bu kadar kredi borcunuz oluyor?
2) Çalışabilen dijital bilen insanlar olarak, kuryelikte 16 saatinizi öldürüp daha büyük gelirler elde edebileceğiniz dijital dünya fırsatlarını nasıl kaçırıyorsunuz?
3) Madem malınız mülkünüz en baştan var, neden zamanında aksiyon alıp, kendiniz satıp, paralarıyla borçları kapatmıyorsunuz?
DOST dediğim birisi yüzünden alacak verecek ve icra davalarının ortasında kaldım 2017 yılında.
Şeref namus haysiyet yoksununun yaptıkları yüzünden 2017 - 2024!!! hala borç ödüyorum.
Birikimim, hedeflerim, hayallerim, emeklerim hepsi çöp oldu. Neden? 1 karaktersizin, güvendik diye arkadan çevirdiği dalavereler yüzünden.

Kaybedecek hiç bir şeyi kalmamak gibi depresif modlara girerseniz dertleriniz de tasalarınız da bitmez.
Önce dik ve sağlam durup, savaşmaya ve KAZANMAYA odaklanmanız gerekiyor.

Sözlerim acımasızca gelebilir. Ocak ayında oh borçlar bitiyor gelecek ay dedim. 200.000 TL daha borç geldi aynı karaktersiz yüzünden Her ay 23.000 TL ödüyorum vergi dairesine şuan (otomatik kesiliyor hesabımdan)
Bu tip şeyler herkesin başına her zaman gelebilir. Ama çözüm kendini salıp dert yanmakta değil, mücadele etmekte.
24 saatin 21 saatini ayakta geçirerek ödedim senelerce borcumu. Şimdi de çok farklı değil durum.

Kesinlikle haklısınız. Amatör yapılan hatayı telafi etmek için profesyonelmis gibi tekrar üstüne gitmek bir insanı uçuruma sürükleyebilir. Lakin ben kendimi salmış ve pes etmiş durumunda değilim. Sadece sohbet amaçlı bir konu açtım ve herkes fikrini söylüyor ve bence güzelde bir durum. Belki herkesin içini dökmek istediği fikirleri olabilir. Allah sizinde yardımcınız olsun. 🙂

Detaya gerek yok hata yapıldı ve bir şekilde bedeli ödenmeye devam ediyor. Fikriniz için teşekkür ederim 🙂