bonzayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 40 ın üzerinde trendyol hepsiburada n11 mağaza yönetimlerini ve süreçlerini yönetiyoruz. 2022 yılına kadar müşterilerle hiç bir sorun yaşanmadı. Son zamanlarda müşteriler dolandırıcılıkta o kadar profesyonelleşti ki anlatamam. Artık avukatlık bürosu ile sözleşmeli bir şekilde çalışıyoruz. Bu pazaryerlerindeki dolandırıcıları doğrudan hukuk birimi desteğiyle satıcı yada alıcı çözüm sağlıyoruz. Alıcı yada Satıcı olarak Hukuki yardım almanızı tavsiye ederim. Saygılarımla
Teşekkür ederim.

2023 yılından bu yana çok fazla artış var bu durumda
çinde a kalite üretilip tr'de iyi satılan bir ürün ve bu ürünü satan firma aldığı binlerce iyi yorum, dolandırıcıların radarına giriyor özellikle şuan 1000 tl altı elektronik ürünlerde çok var

mesela ben a kalite ürün getirtim ve satım binlerce iyi yorum aldım
hepsiburada da *********** firma aynı ürünün 10 kalite altında bir ürün ekliyor konu içeriği vs herşey birebir aynı ve site iyi firmanın yorumlarını bundada gösteriyor
iyi firma bu ürünü 500 tl satıyor diyelim
bunlarda ürünü 350-400 ekliyor
filitreleme yapınca dolandırıcının ürünü en başta çıkıyor, dikaktli olmayan müşteri gidip onu satın alıyor ve dolandırılıyor

örnek benim aldığım :

ilandaki görseli :

bana gelen ürün :

adamlar ürünü üretirken o kadar dandik yapmışlar ki kulaklık kutusuna ilandaki gibi oturmuyor boşluk var
ayrıca sol kulaklık çalışmıyor ve dokunmatik sensör bozuk kesinlikle kulağa takıp kullanamıyorsunuz çünkü kulaklığı tutugunuzda dokunmatik sensör kulaklığı sürekli kapatıp açıyor ayrıca telefona eşleşmiş durumdaysa sürekli google asistan açıyor