Herkese merhaba.
Onaylanan adsensemden bahsedeyim bende.
Yaklaşık 2011'den beri
https://www.youtube.com/ahmetince08 adresinde amatörce yaptığım şarkılarımı paylaşıyorum. Abonelerimin hepsi doğal takipçi. 2023 yılı başlarında 1000 aboneyi ve istenilen dinlenmeyi geçince Adsense başvurum açıldı başvuru yaptım ve onaylandı. Daha çok videom vardı şuan az. O çok video olduğu zamanlarda aylık 600 Tl ye kadar çıktı fakat videolarda kullandığım resimlerin bir kısmı, şarkılarda kullandığım sample lardan bir kısmı telif yiyince. Adsense hesabım donduruldu. Yaklaşık 2,5 -3 ay bekledim yeniden başvuru yapmak için. Bu sırada içinde telif olan videoların hepsini kaldırdım. Telifsiz görsel yükleyerek tekrar yükledim. Şuan kazasız belasız devam ediyor.
Aynı zamanda 2022 yılında rahmetli
@LordOfIRC; Berat kardeşimin desteğiyle açtığım
www.sadecespor.net sitesi ile web platformuna giriş yaptım. İlk etap da haber sitesi olarak devam ettim. Wbots ile haber çekmeye başladım. Maksat bu işleyişleri öğrenmek. Ardından Bu haber işinde telif vs olaylarını göze almamak adına sitenin içeriğini fitnes, egzersiz vb. konular üzerine makale sitesine çevirdim. Diğer ülkelerin sağlık bakanlıklarındaki yazıları alıp Türkçe'ye çevirerek ve kendi cümlelerimi kurarak devam ettim. Ardından
@erkanshi; Erkan kardeşimin tema ve bilgi işlem desteğiyle biraz daha kendimi geliştirmeye çalışarak Adsense başvurusu yaptım. Özgün ve kendini tekrar etmeyen cümlelerin çokluğu sayesinde adsense onayı aldım. Şuan oradan pek gelmese de en azından aktif. İş yoğunluğumdan ötürü web üzerine bakamıyorum. 2024 yılında da
www.muhabirden.com isimli haber sitesini açtım. İlk etap da bottan haber çektim daha sonra yaklaşık 6,000 haberi 3 güne sildim. Ardından üyesi olduğum ajanslardan haberleri alıp kendi cümlelerimle yeniden yorumlayıp paylaştım. Görselleri de telifsiz görsellerden habere uygunu olanı seçip yükledim. Rank Math Seo puanları hemen hemen 1 paragraf da 70 in üzerine çıkıyor. Şuanlık Haber sitesiyle pek ilgilenemediğim için adsense başvurusu yapmadım. Size nacizane tavsiyem makale, haber vb bir yazı paylaşırken yapay zeka yerine kendi zekanızı kullanın derim. Daha çok fark ediliyorsunuz.
Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim