ualan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mt100 mat çok ince bilginiz olsun. mt200 daha iyi. şişme yatak almanı tavsiye ederim rahat yatarsın. ek olarak yoksa kamp sandalyesi ve ufuk masa alınabilir. araç yoksa kamp yapıyorsanız boyut olarak küçük ve hafif ürünler tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda kampta yeme içmeyi kendiniz yapacaksanız 1 milyoncu tarzı yerlerde mutfak ile alakalı gereçleri temin etmeniz daha ucuza gelir. plastik yıkanabilir tercih edilebilir. yaşadığınız yeri bilmiyorum fakat yazın sıcak zamanlarda gidecekseniz uyku tulumuna gerek olmayabilir. 10 senedir kamp yapıyorum, 1 kez eylülde gitmiştik onun haricinde uyku tulumu kullanmadım. kuş tüyü yorganım var yer kaplamıyor onu götürüyorum soğuk olursa onunla yatıyorum ki genelde ilkbahar ve yaz'ın gittiğim için rahatsız olmuyorum. linkte belirtiğiniz uyku tulumu soğuklarda sizi koruma şansı yok 15 derece bir uyku tulumu. Aydınlatma için pille yada usb ile çalışır bir ışık almalısınız gece için. şuan aklıma gelenler bunlar sorunuz olursa yanıtlayabilirim.
Uyku tulumunu aslında hem az her kapladığından hem de vücut ısımı koruyabileceğimden almak istedim hocam. Genel olarak havalar sıcakken özellikle yaz sıcağında gitmeyi düşünüyorum. Haklısınız bir de aydınlatma alayım onu hiç akıl edemedim. Mat konusunda da cidden akıla ihtiyacım vardı öneriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam. 🙏☺