Eğer müşteri eşleştirme listesi kullanmamanıza rağmen böyle bir uyarı alıyorsanız bunu sebebi Akıllı teklif stratejisi kullandığınız reklamlarda otomatik olarak Müşteri Eşleştirme listesini ekle seçeneğinin aktif olmasıdır.
Hesap ayarlarınızdan ilgili bölüme bu özelliği deaktive etmeniz gerekiyor.
İlgili Google makalesi şurada:
https://support.google.com/google-ad...#opt_out_steps
Bir an önce yapın bunu hocam yoksa önce manuel değerlendirme yapıyorlar ve ardından da düzeltme olmazsa hesabı askıya alıyorlar bilginiz olsun.
Herhangi bir eksisi var mı hocam bu işlemin, sanırım mecburen kapatmak gerekiyor.
Hocam uzun zamandır bildirim geliyordu uğraşmayacaktım artık sayenizde yaptım çok teşekkür ederim
Siz eşleşmeleri kapattıktan sonra bir sorun yaşadınız mı performans konusunda