Anlaşılan kafanız çok karışık 200 tl olarak gördüğünüz sadec bir hosting ücreti wordpress kurulu bomboş bir site... yani hiç teccrübesi olmayan siz veya arkadaşınız bunu eticaret sitesi ahlian getirmesi aylarını alabilir. Dilersenmiz anahtar teslim woocommerce e-ticaret sitenizi uygun fiyata yapabilirim. İmzamı inceleyebilirsiniz.
Hocam ihtiyaçlar zaman içersinde değişiyor, mesela ekstra bir diyet paketi gibi bir sayfa eklemek istediği zaman ya da online eğitim paketi gibi birşey eklemek istediği zaman wordpress eklentilerinden halledilebiliyor. Wordpres eklentilerini yazılım bilgisi vs olmadan herkes rahat kullanabiliyor. Kendi kendine yetebileceği işini de ögrebileceği birşey olsun istiyorum açıkcası. Siteyi kendimiz canlandırmayı başaralım istiyorum bu yüzden. Sizin kuracağınız temanın dışına çıkamazsak sonrasında tekrar tekrar sizi de yormak istemeyiz. Belki sizin dediğiniz de aynı kapıya çıkıyordur. Kafamda olanları anlatabilmek için soruyorum. Wordpress blog kullanıyordum bir ara baya kolaydı. E ticaret sitesi haline getirmek neden aylar sürebilir hostinger üzerinde?