Merhabalar, diyetisyen bir arkadaşım için e ticaret sitesi ihtiyacı var. Site içeriğini kendisi özelleştirebileceği wix, wordpress gibi yapılar onun için çok mantıklı. Wordpress üzerinden e ticaret sitesi iyizico gibi sanal post desteği olması yönünden hızlı site kurulumu açısından çok mantıklı. Wix ile ilgili baya memnuniyetsiz yazılar okudum forumda. O yüzden wordpress tercih ettim. Wordpressin kendi sitesinden eticaret site ücretleri yıllık 100 bin lirayı buluyor. Hostingere denk geldim hostingerde şu an kampanya var aylık 200 lira gibi ücretlere wordpress tabanlı site kurulabiliyor. Arada bu kadar fiyat farkı neden var? Hostinger üzerinden kurmanın dezavantajı var mı. Site için çok fazla birşeye ihtiyacımız da yok. Seo yapsın blog yazıları girelim diyet paketlerini sanal post ile almaya izin versin, whatsap iletişim butonu olsun, online randevu takvimi olsun yeterli. Hostinger üzerinden yapmaya niyetlendim tavsiyelerinize ihtiyacım var. Wordpress kendi sitesinde iyizico destekliyor, hostinger de de vardır diye düşünüyorum. Paypal stripe kullanamadığımız için kredi kartıyla ödeme alma hususunda iyizico bu sorunu çözüyor. Bir de sanal post eklediğimiz siteleri sanırım etbise kayıt etme zorunluluğu var. Etbis kaydında dikkat etmem gereken birşey var mıdır. Hiç etbis kaydı yapmadım bu zamana kadar. Kıymetli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.