Merhabalar herkese bugün yaşadığım bir olay hakkında sizlerin görüşünü almak istiyorum. Yeni bir marka ile anlaşma sağladık eski web tasarımcıdan gerekli bilgiler istenip çalışmaya başlanacaktı, gelen bilgiler çok karışık olduğu için kibar bir şekilde yazıp yardım istedim. Ardından o mesaja bakana kadar tek tek deneyerek buldum şifreyi sonra buldum teşekkürler dedim site tarafında ne işlem yapılacak dedi markadan biri olmadığı için cevap verme gereğinde bulunmadım markayı konu ile ilgili bilgilendirmiştik zaten. Sabah uyandığımda site tarafındaki tüm bilgiler değiştirilmişti tekrar yazdım ancak yine yeni yeniden ne işlem sağlanacak dedi ve bende gerildiğim için marka sahibi siz misiniz dedim çünkü süreci yavaşlatıyordu. Markayı konu hakkında bilgilendirdim ve marka tasarımcı ile görüşüp bilgileri aldı. Teşekkür ettim planımda olduğu şekilde az önce girecektim birde ne göreyim verdiği hesapta tüm yetkileri kısıtlamış. Siz olsanız tepkiniz ne olurdu? (Cpanel markada mevcut değil istediğimde kendi siteleri olduğu için veremeyeceğini söyledi.)