Merhabalar
Benim bir sorum olacakti hem seo ustatlarina hem de konu basligi altindaki urunun sahibine.
Olumlu yorumlar var ben onlari kastetmeden soyle birsey sormak istedim;
Google insan ile AI textleri algiladigini yada algilayacagini dusunerek, ilerde bu tip yazilarin cop olma ihtimali var mi ? Yada su anki yazilim bunu engelliyor mu? Biz su anda gecici bir seo uyumlu makale yaziyoruz ama bugunu mu kurtariyoruz sadece ?
Sorularim belki cahilce olmus olabilir kusuruma bakmayin. Tesekkur ederim simdiden.
Merhaba, estağfirullah ne cahilliği gayet mantıklı bir soru sormuşsunuz.
Sorunuz gayet geçerli ve bu alandaki en önemli konulardan birine değiniyor. Google ve diğer arama motorları, içeriğin kalitesini sürekli olarak değerlendirir ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeye çalışır. Bu nedenle, yapay zeka ile üretilen içeriklerin "çöp" olarak algılanması riski gerçekten mevcut. Ancak, DexterGPT gibi gelişmiş araçlar, SEO uyumlu içerik üretirken aynı zamanda içeriğin doğal dil kalitesini korumak için tasarlanmıştır.
Google, içeriğin insan tarafından yazılıp yazılmadığını ayırt etmekten ziyade, içeriğin kullanıcılar için değerli olup olmadığını belirlemeye odaklanır. Bu, içeriğin sadece anahtar kelime odaklı değil, aynı zamanda bilgilendirici, okunabilir ve kullanıcıların aradıkları cevapları vermeye yönelik olması gerektiği anlamına gelir. Dolayısıyla, DexterGPT bu prensiplere uygun içerikler oluşturarak, içeriğin uzun vadede de değerli kalmasını sağlamayı amaçlar.
Özetle, tüm içeriklerin zamanla etki kaybetme riski mevcut fakat kaliteli ve değer odaklı içerik üretimi yapıldığında bu risk minimize edilebilir. Bu yüzden, içerik oluştururken kaliteyi her zaman ön planda tutmak önemlidir.
Not: Bu cevabı size ekibimiz değil, DexterGPT dün yayınlanan gpt-4o modeli ile verdi