Merhaba, aranızda bilenler vardır eskiden kişiye özel sunucu açıp veriyordum bir paneli vs olmuyordu sorunları sizlerle beraber çözüyorduk. tabii R10'a girmemle beraber işleri daha farklı ve daha iyi yerlere getirebileceğimi fark ettim. şimdi sizlere bir kaç sorum var. şuana kadar host firmalarıyla aranızda geçen sorunlar ve keşke şunlar olsaydı dediğiniz özellikler nelerdir. kenddi açacağım host sistemini tamamen düşük kar ve müşteri memnuniyeti odaklı yapmayı planlıyorum örneğin scriptleri olan kişiler için farklı kampanyalar sadece vpn almak isteyenler sadece proxy, veya online nas sistemleri gibi uzun bir süre %100 müşteri odaklı ilerlemeyi düşünüyorum şimdiye kadar gördüğünüz eksikleri ve böyle olsaydı daha iyi olurdu dediğiniz şeyleri yazar mısınız ? (Kafanızdan şunun fiyatı şu olsaydı da diyebilirsiniz)
Hocam selamlar, mevcut firmalarda reseller paketlerler de kurumsal sitelerin barındırılmasında günü kurtarıyoruz fakat e-ticaret sitelerinde özellikle wordpress altyapılarda reseller yeterli kalmıyor. 4 cpu 8 ram gibi paketlerinde kurtarmadığını belirtebilirim. vds alımında da sunucunun kontrolü, bakımı, güncelleme takibi gibi bir sürü detay insanı boğuyor veya bu konularda yeterli bilgisi olmayabiliyor. E-ticaret altyapıları için özel ve hızlı paketlere önem verirseniz öne çıkabileceğinizi düşünüyorum.