Gelistir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygı duy meslek vs demişler kimsenin beni rahatsız etmeye hakkı yok emlakçıdan satmak istersem eğer gider emlakçıya bu evi sat derim.
ilana koymayın yazan arkadaşlar profilinizde numara var diye gece 3 te öylesine arasınlar o halde aynı şey
bu arkadaşlara laf anlatamazsın hiç uğraşma. Söyledikleri ile yaptıkları farklı olan arkadaşlar hep.

yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul'daki taksi ve emlak sektörü iyi gözükmüyor ama Ankara'da mesela bu tam tersi.
O yüzden genelleme yapmak çok da iyi değil.
Ben Ankara’da da taksi kullandım, İzmir’de de kullandım ve sana daha acısını söyleyeyim Karadeniz köylerinde de taksi kullandım daha şu ana kadar bu işi ahlaklı bir şekilde yapan görmedim. Dediğim gibi, eskiden 3-5 tane varoş adam için genelleme yapardık kızarlardı. Yani eskiden oran %20 si kötü diyebilirdik ama artık yüzde 10 undan daha az ahlaklı insan kaldı onlarda zaten durak taksiciliği yapıyor onlarda yaptığı işten nefret ediyorlar.

Neyse, genelleme yapmak yanlış değil. Bunlar benim düşüncelerim, seninliler farklıdır saygı duyarım. Bana göre böyle, gördüğüm kadarıyla konuya gelen yüzde 90 da aynı düşünüyor. Maalesef Türkiye’de emlakçılar, taksicilerden, galericilerden herkes bıkmış. Keşke sahibinden ve benzerleri 3-5 ay kapalı kalsa ülke normale döner