Selamun Aleyküm dostlar,

Python'da array yazdırdım ama yanlış yazdırdım sanırım.

tweet_info = {
"caption": tweet_text,
"link": "",
"medias": "null",
"advance_options": {
"fb_post_type": "default",
"fb_story_link": "",
"ig_post_type": "media",
"ig_first_comment": ""
}
}
tweet_data.append(tweet_info)

Aldığım Çıktı:
[{'caption': '"Göğüsünün daraldığını biliyoruz."(Hicr 97)\n\n"Rabbin için sabret." (Müdessir 7)\n\n#yoruldum', 'link': '', 'medias': 'null', 'advance_options': {'fb_post_type': 'default', 'fb_story_link': '', 'ig_post_type': 'media', 'ig_first_comment': ''}}, {'caption': "Bir imtihan size ansızın geldiği gibi, bir kurtuluşta ansızın gelecektir.\n*\nAllah'a tevekkül et ve ümitsizliğe kapılma.", 'link': '', 'medias': 'null', 'advance_options': {'fb_post_type': 'default', 'fb_story_link': '', 'ig_post_type': 'media', 'ig_first_comment': ''}}, {'caption': 'Testere necminin annesi hariç tüm annelerin Anneler günü kutlu olsun.', 'link': '', 'medias': 'null', 'advance_options': {'fb_post_type': 'default', 'fb_story_link': '', 'ig_post_type': 'media', 'ig_first_comment': ''}}, {'caption': 'Allah bizimle ama biz kiminleyiz?', 'link': '', 'medias': 'null', 'advance_options': {'fb_post_type': 'default', 'fb_story_link': '', 'ig_post_type': 'media', 'ig_first_comment': ''}}, {'caption': 'Vâki olanda hayır vardır.', 'link': '', 'medias': 'null', 'advance_options': {'fb_post_type': 'default', 'fb_story_link': '', 'ig_post_type': 'media', 'ig_first_comment': ''}}]

Benim istediğim şu array ' olarak kodlanmış. Ben ise " olarak kodlanmasını istiyorum.

Yanş şöyle:

[{"caption":