Sonuç olarak ekmek peşinde koşması gereken insanlar var, aynı kişiye defalarca kez dersiniz anlarım ama 2,3 emlakçı aradı diye gelip bu şekilde konu açmanız çok yanlış. Adamların işi ev satmak, emlakçı sizden ekstra bir talep elde etmiyor. Dersiniz ben sana para vermeyeceğim karşıdan %2 al o o şekilde zaten yapar. Bana kalırsa siz cebinize girecek paradan çok emlakçının cebine girecek parayı düşünüyorsunuz. Aslında o parayla kendi işinizi görüp kendinizi düşünmeniz daha mantıklı, kendiniz de satabilirsiniz ama adamların işi ekmek kazanmak.
Adamın kendi evi istediği gibi satar bu nasıl bir yorum? İlla emlakçıyla satsın kendi satamaz ekmeğiyle oynuyor diyorsun resmen. Ekmek peşinde koşan adam evini emlakçıyla satmak isteyenle görüşür emlakçılar aramasın yazan bir ilanda arayıp taciz etmesi suç.
Bu dediğin aynı şu mantık: O zaman ben kendi mesleğimi tema satanların temalarını komisyon karşılığı satmak olarak belirliyorum. Sana da tema satmayı yasaklıyorum ekmeğimle oynuyorsun hemen tema satmayı bırakacaksın. Kendi başına satamazsın.