Sevgili dostlar bana sakın kızmayın.Ben kiminizin kardeşi kiminizin abisiyim. 37 yaşındayım ve 14 - 32 arasını ciddi manada dolu dolu yasadım.Sonra arkama donup baktıgımda bombos bi hayat yasadıgımı farkettim.
Anket sahibi arkadasımızın izniyle ;
şahsi fikrimi soylemek istiyorum.
Para ve saglık diyenler BENCE bu hayattan elendi.
Para olmazsa saglık kesinlikle olmaz. Saglık olmazsa para olmaz olsada zaten hiçbir işe yaramaz.(vardır kenarda onceden trilyonların ama yataga baglısındır hiçbir işine yaramaz)
Örneğin; Paranız yok ama saglıgınız cok iyi. Çalışıyorsunuzda ama yetmiyor ya.Olmuyor.Kira elektrik su cart curt derken kalmıyor diyelim. Cocugunuz birşey istedi.Ve siz onu almak istiyorsunuz ama gucunuz el vermiyor. Yaşadınızmı boyle birşey? Bilirmisiniz acısını? Heleki her istediklerini yaptıgınız ailenizin istediklerine yetememenin acısı nasıl birşeydir? nekadar büyüktür? bilirmisiniz.... Yetmedi istemli istemsiz size belli bir sure sonra sırt donmeye basladıklarını hissettiginizde yüreginizde oluşacak o acıyı, kafanızdan gecen düşünceleri anlayabilirmisiniz? tahmin edebilirmisiniz? Ben yasadım..Acısını iyi biliyorum.. Ve insan diyorki Allahım al canımı.. Bi önemi kalmıyor senin saglıgının.Sen istedigin kadar yatalak olma.Ayakta duran bi ölüsün..
Tersinden düşünelim...
Örnegin; Paranız var ve saglıgınız yok. Ailenin istek ve arzularına yine yetemiyorsunki. Kızının elinden tutup gezebiliyormusun? Oğlunla bi halısaha macına gidebiliyormusun? Ailenle bi piknige gidebiliyormusun?Hadi gittin o piknikten nekadar tat alıyorsun.Kafan ne kadar o piknikte olabiliyor.Daha birsürü ornek verebilirim.
Yani dostlar parasızda olmaz saglıksızda.ikiside birbirine paralel uzanan cok ince bi çizgi .Hatta herşık bu şekilde parasızda saglıksızda huzur olmadanda bunlara ayırcak zaman olmadanda asla olmaz.Olamaz.
Vaktinizi çaldım özürdilerim hepinizden.Yanlış bir kelam ettiysem affola.
Saygılar sevgiler. Sevdiklerinizle huzurlu bol bereketli ve saglıklı bir ömür geçirmeniz dileklerimle.