kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emlakçılar daha iyi satar. Sevip sevmemen değil kendi çıkarın önemli olan.

Emlakçıya al resimleri kullan sat dersin , net istediğim rakam şu dersin , sonrasına karışmazsın.

Bende geçen senelerde bir arsa satacaktım , sitelere piyasasının bir tık altına koydum ücretli reklam bastım , binlerce görüntülenme aldı ama yok arayan olsa'da iş ciddiye binmedi bir türlü.
Emlakçı kazanmasın komisyon kadar alıcı uygun alsın dedim ama yok.

Sonra Emlakçı benim koyduğumun üstüne sattı. Adamlar işi biliyor evet emlakçılar biraz dalavereci ve ağzı iyi laf yapan kişiler genellikle fakat halk 'da aptal , kusura bakmayın ama öyle. Hakaret etmek istemiyorum ama hep aynı şey.

Ben 500 bine koyuyorum almaz çünkü ben dürüstüm , adam 550 bine koyar , ama ağzı iyi laf yapıyor övüyor sallıyor diye alır.

Arsanın yanından otoban geçecek arkasına hava alanı yapılacak diye kandırır satar. Alanda çok sorgulamaz
Halkımız pohpohlanmayı ve kandırılmayı çok sever. her alanda böyledir
Ben emlakçılar kazanmasın diye emlakçıdan satmıyor değilim. Kazansın kazanmasın hiç umrumda değil. Ben, sadece, kendim satmak istiyorum ve emlakçıların beni aramasını istemiyorum. Bu konuyu açma sebebim de evimi satamıyorum değil de emlakçılardan kurtulmak istiyorum budur