Ti3590 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sarı site varken emlakçılara gerek bile yok... Emlak piyasası para kazandırıyor diye serseri soytarı emlakçıyım diye geçinmeye başladı... Piyasayı alt üst ettikleri yetmedi şimdide milleti rahatsız etmeye başladılar... İnsanlığı biraz kalmış biri ev fiyatları bu kadar artmış iken bu adamlara tek kuruş kazandırmamalı...
mesajınız için teşekkür ederim. Ben emlakçılığı bir meslek olarak görmüyorum fakat tabii ki kendine meslek edinenler var. Bu işi profesyonel olarak yapan insanlar var hep hepsine saygı duyuyorum. Ama tamamen sizin bahsettiğiniz gibi gibi nerede bir serseri soytarı var bu bahsettiğim mesleklerin içerisinde ama bu aralar hepsi emlakçı olmuş gibi geliyor. Evim 2 aydır ilanda aşırı stres oldum artık. Ahlaksızlar bunlar görgü kuralı bilmez tipler. Bu tipler işini adam gibi yapan insanların mesleğine kara leke sürtüyor aynı taksicilik de servisçilik de minibüsçülikte olduğu gibi emlakçıların yüzde 99u bahsettiğiniz tipler. Yüzde 1’lik kesim de zaten sırf bu tipler yüzünden otel işhanı bina gibi yerleri yapmaya çalışıyorlar yada emlakçılık yapmıyorlar.

bir arkadaş bana emlakçılarla alakalı travman var demiş. Mesaj atanların yüzde 95 i travmalı mı yani şimdi