TaRRuZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evi ilandan kaldırırsanız rahat bırakırlar hocam
abi kaldırmak değil de ben kendim satmak istiyorum. emlakçılar istemiyorum hayatımda. ben kendim bir şey satamayacak mıyım bu ülkede

zeyrek34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendin sat o zaman sahibinden e niye koyuyorsun.

Milletin mesleginede saygı duymayı öğren
hem emlakçılara hem de senin gibilere hiçbir zaman saygı duymam ben. adam yerine bile koymam.

MuratGidenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım bir gün taksicilik veya emlakçılık yapmak zorunda kalırsınız
MotilusLTD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam onlar bir hafta demiş ben 3 güne satarım
Şaka bir yana kurtulmak zor o tiplerden...
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sahibindene koymadan nasıl satsın az mantıklı konuşun hocam sahibindenden yalnızca emlakcılar için mi açıldı.

ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu uzatmayarak kurtulabilirsin, bizi de arıyorlar en başta emlakçı mısınız diye sorarsan muhabbeti kapatabilirsin.
Sen olayı ahbaplığa vurmuşsun, hiç bir emlakçı bana o kadar cümle kuramaz çünkü konuşmayı uzatmam istemiyorsam.
en başta emlakçıyım demiyor ki boş boş sorular soruyor bende cevap veriyorum. sonra ya abi ben emlakçıyım diye giriyor konuyao zaman zaten yüzüne kapatıp engelliyorum. en başta emlakçıyım diyenlere insan gibi, adam yerine koyup bakın hem ilan da hem ikan başlığında yazdım beni neden arayıp rahatsız ediyorsunuz diye soruyorum benimle adam gibi konuş diyor.

Wertomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam numaranı paylastin mı açıkça ilanda. Onu kaldırmayı denesen?
telefon numaram açık değil. 5 dakikada bir değişen sistem var ya o şekilde ekledim. dieğr türlü ekleyince dakikaları gitmesin diye whatsapptan arayıp duruyorlar mesaj atıyorlar sürekli. arkadaş bu nedir.