Açılın ben doktorum!
Arkadaşlar Muğla'da Fethiye-Kaş arasında bir köyde ormanın içinde konteynırda yaşıyoruz nişanlımla. Lütfen beni yanlış anlamayın tabi ki her şey öğrenilebilir ben de hala öğrenme yolundayım ama doğa ile beraber yaşamak gerçekten çok zor iş. lütfen bir heves gitmeyin, araştırın önce. Doğa acımasızdır çünkü. şehirde yağmurdan kaçmak için bir apartmanın girişine sığınıyorsunuz ya? otobüs durağına vb. doğada o yağmur birden bastırırsa kurtarmanız gereken o kadar çok şey olacak ki, kaçmak için bir fırsatınız olmayacak aksine savaşmak zorunda kalacaksınız. sürekli mevsimsel değişiklikleri ezberlemek, öğrenmek hatta aylar öncesinden önlem almanız gereken bir hayattan bahsediyoruz. lütfen keyif olarak bakıp sonra hüsrana uğramayın Gerçi her şeyi yerli yerinde üşenmeden ertelemeden yaptığınızda aldığınız keyif hiç bir şehirde yok maalesef
şu an İzmir'de kışlık evdeyiz ama insan bir kere toprağa basmayı öğrenince çok özlüyor özünü. Buraya gelmeden son gün; Tavuklardan yumurta, küçük bostanımızdan domates ve biber alıp menemen hazırlamıştım. henüz bir taş fırınım yok ama yapacağım, ekmek için uğraşıyorum bakkal çok uzak