üniye ilk geldiğimde ev sahibi senetler imzalatmıştı her ayın kirası için. internet sıkıntıları yakın zamanda hallolacak demişti, iskan alınacak falan. inanıp oturmaya başladık. zaman geçti, ne iskan var ne internet. su ortak. yani biri kartı dolduruyor tüm bina aynı suyu kullanıyor. haliyle sürekli bitiyor. bi dönem doğrudan telekomun binasına en üst müdür katına çıkıp orada haritalar falan uğraşan elemanlarla konuştum. ohoo dedi oraya iskan kim bilir ne zaman gelir, internet falan da olmaz.

o an anladım ki avlayacak adam arıyormuş çakallar. dedim böyle böyle çıkacağım. çıkamazsın senetlerin var diyor. şöyle süründürürüm böyle süründürürüm.

merak etme avukat arkadaşlarımla görüştüm, sen en başta iskanı olmayan binaya kiracı alamazsın sözleşmenin de senetlerin de hükmü yok. ayrıca, eğer çıksam da benden kira alma hevesindeysen o halde hem kiranı ödemiyorum hem de o evde senin deyiminle yasal olarak hala ben oturduğum için ben çıktıktan sonra kimseyi oraya yerleştiremezsin, o daire boş kalacak dedim.

iyi tamam diyip 2-3 gün sonra senetleri getirmişti.