@Piert; uzmanlar daha iyi bilecektir fakat anlattıklarınıza göre yaşadıklarınız panik atak maalesef toplumda çok sık olan ama farkındalığı da bir o kadar az olan bir rahatsızlık, hastalık demiyorum geçici, temel sebebi stress sıkıntı ve kendini dinleme, aniden gelen hızlı nefes alıp vermeler ölecek gibi hissetme, el ayak titremesi ve uyuşmalar, göğüste baskı gibi çarpıntı hissi yada mide bulantısı, bir çok kişide farklı farklı gösteriyor kimisi dışarıya çıkamaz bunu yaşadığında kimisi arabaya binemez fenalaşır, çözümü çok basit, ilaçlara hemen sarılmayın.
1- Düzenli spor ( salgıladığı hormonlar sayesinde kaygılar azalacaktır, ayrıca depresyonada karşı çok etkili ) tek yapman gereken harekete geçmek gerisi gelir.
2- Kaygı azaltan çaylar içmek kedi otu yada sarı kantaron, kafeini azaltmak gerekiyor
3- Kaygı geceleri ortaya çıkar geceleri vaktinde uyumaya çalışın yada bu bahsettiğim çayları eksik etmeyin.
4- Eğer aşamıyorum diyorsanız bir psikoloğa görünün derim bir kaç seansta çözecektir, insan psikolojisi bozuk kaset gibidir, eğer geçmişteki hasarlı bantı düzeltmez iseniz hayatınız akmaz.
5- Cami ve namazı tavsiye ediyorum, içiniz çok huzur ve güvenle dolacaktır.
atlatırsınız ben güçlüyüm bu beni öldürmez diyip kendinizi telkin edin eğer buraya kadar okuduysan yarısı bitmiştir bu işin

son olarak İbrahim Bilgen var çok iyi anlatıyor bu konuyu mutlaka izleyin izlettirin.
Panik Atak Anında Hissedilen Çarpıntının Nedeni Kalp Rahatsızlığı Mı? | Dr. İbrahim Bilgen (youtube.com)