Düzenli video atmıyordum son 1 aydır tekrardan video atmaya başladım, son 1 haftadır da düzenli olarak içerik giriyorum. Yorum yaparken özellikle son 3 video özelinde yorum yapılırsa güzel olur, daha dikkat çekici başlıklar (ne kadar etik olduğu tartışılır ama tıklama oranını oldukça arttırdı) ve daha ilgi çekici göze çarpan thumbnailler kullanıyorum. Tıklama oranında da güzel bir artış yakaladım. Buna bağlı olarak izlenmeler ve gösterimlerde arttı.
Özellikle içerik hakkında yorumları bekliyorum, şuan açıkçası sesi fazla beğenmedim ama kendi sesim olduğu içindir belki. Mikrofonumu değiştirdim ama hala ses istediğim seviyede değil, muhtemelen 4-5 tane demo ses kaydı alıp bunları farklı bir hesaptan YouTube'a yükleyip telefondan dinleyip doğru ses ayarını bulup bu sorunu çözeceğim. Çünkü edit kısmında da sesi nasıl ayarlayacağımı hala çözemedim mikrofon değiştiğinden beri.
Not: Kanalı nasıl daha fazla büyütebileceğim hakkınfa da bilgi verebilirseniz güzel olur, shorts içerikleri ile güzel bir abone kazanabilir miyim deneyimleriniz nelerdir veya videolarımı harici FB ve tg gruplarında paylaşmanın yararı olur mu? (Aktif 10K üyeli TG grubumda paylaşımını yapıyorum)
https://youtube.com/@wckborsa?si=pqIOLSBKXiymWmpZ