Bu cevap, moderatörlerimiz tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Selamlar,
Konularımın birkaçı hariç haksız yere kaldırdığınızı düşünüyorum.
Yaptığım proje smmara.com ücretsiz smm paneller arasında Servis filtreleme hizmeti sağlıyor. Ve insanlar ücretsiz olarak kullanıyor. Herhangi bir ticari gelirim yok (Normal olarak banner reklamvs hariç). Paylaştığım konular ise tamamen bilgilendirme amaçlı bugünün en ucuz veya en hızlı servisleri şunlardır. Şu şu panellerde vs diye. Bu ticarete mi giriyor? Bilgilendirici veya ücretsiz sunulan site de paylaşılan hangi ss ticari oldu. Onlarca benzer bilgilendirici konular paylaşılıyor. Lütfen konu hakkında inceleme yapıp, bilgi veriniz.
Merhabalar,
Öncelikle bu tarz durumlarda sorun yaşadığınız veya yaşadığınızı düşündüğünüz kategorilerin moderatörlerine ulaşmalı veya "
Moderatöre Sorum Var" kategorisini kullanmalısınız.
Projeniz ticari bir faaliyet olmayabilir ve herhangi bir kazanç yahut menfaat gütmüyor olabilirsiniz ancak ilgili kategoriler ticari kategori ve siz bilgilendirici konunuzda şahsınıza ait siteye yönlendiriyorsunuz. Burada da
Ticari Konu Açma Şartlarını aramamız oldukça doğal, aksi halde herkes benim herhangi bir gelirim yok diyerekten bu kategorilerde konu açardı ve kategori düzeni bozulurdu. Ayrıca ilgili konuları birden fazla açarakta spam yapmışsınız.
ben premşım üyelik ayrıca üste taşıma konumda var 2 tane olmasına rağmen multi konu yiyip birde ceza yedim

oysaki haftalık 2-3 konu açma hakkım var anlamıyorum
Sizin konunuza gelirsek, forumda üyelik türü farketmeksizin multi konu açmak
yasaktır. Bunun Silver, Platin veya Kurumsal üyelikle alakası bulunmuyor. Ayrıca konu açtığınız kategori de konu limiti bakımında
haftalık 3-4 konu değil, aktif en fazla 2 konu bulunması gerekiyor. Siz ise aynı konuyu birden fazla açmışsınız ve moderatör arkadaşlarımız işlem yapmış. Bunu farklı bir şekilde lanse ederek yönetimi zan altında bırakamazsınız.