mesuts91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben son dönemde pazarlık bile yapıyordum. Doktorları istediğim testleri yazıp yazmamasına göre kafamda iyi kötü olarak değerlendiriyordum. Her branştan en sevdiğim en çok testi veren benim için en iyi doktor Çok fazla cimer şikayetim var bu konuda istanbul il sınırlarında acillerde hangisi iyidir kötüdür bilirim acildeki branşlarıda çapa ve bakırköy mesela benim bebeklerimdi acilde çok fazla branş oluyorda. bir yılda 15 tane tomografi ve emarım oluyordu zorla kolonoskopi ve endoskopi yaptırdım mesela onuda ne olur ne olmaz polip varsa erkenden bulurlar diye ikna ediyordum kendimi bir ara lenflerden dolayı lenfomayım diye onkoloji onkoloji dolaşıyordum kemoterapi ilacı seçer hale gelmiştim pubmedde gerçekten çok komik aslında anlatınca insanlarda çok gülüyor bende gülüyorum ama atak döneminde herşey çok ciddi ve her an ölebilirim. uzun süre oturamıyorum mesela hala pıhtı atar diye hayatı kabusa çeviriyor o yüzden bunla yaşamaya alıştım sanırım.
Sen bensin abi kesinlikle
Bende kendime zorla kolonoskopi endoskopi BT anjio, çeşitli görüntülemeler yaptırdım, artık acil doktorları illallah etmişti ki haklılar ama elde olan birşey değil