Piert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bendede mide fıtığı çıktı, endoskopi'de KÖS kapakçığı gevşekliği ama 2 mm den az olduğu için doktor ameliyat'a gerek olmadığını söyledi, mide koruyucu ile devam ediyorum şuanda. Ek olarak Helicobakter tedavisi olarak antibiyotik.
Mide fıtığı ağrı yapıyor hocam. Ben ameliyat oldum dev fıtık olarak adlandırıyorlardı son evrelerde. Mide kapağını felanda yeniden yapıyorlar komple, Bu konularda tecrübeli doktorlara git. Helikobakteriden ziyade fıtık önemsiz görselerde ağrı yapar kram tarzı vurur göğüse. Nefes alırken batmalar yapar. Yemek yedikten sonra göğüsde sıkışma hissi, Mide kapağının gevşekliğinden kaynaklı mide asidinin soluk borusuna kaçması gibi ilerlediğinde durumlar yaşıyorsun. Çok dikkat edilmesi gereken şeyler ve bu işi bilmeyen doktora gidersen bişeyin yok şu yok bu yok diyip gönderiyorlar. Mide koruyucuyu 8 yıl içtim ben başlarda çok rahatlattı sonra etkisini dahi göremedim. Sana tavsiyem midenden başla detaylı göstermeye ve komple o bölgeye baktır, Ölümcül birşeyin olsaydı muhakkak anlarlardı. Öldürmeyen ama süründüren bi ağrı çekiyorsun belli ki. Kendi araştırmalarında sonuçlandırabilirsin