MasterLaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi tecrübelerimden bir kaç tane yazmak isterim samimi olarak sorduğun için arkadaşım,

1. Adabı Muaşeret ve Güzel Ahlak hakkında bilgi sahibi olmak
0. Merak, gelişim ve öğrenme duygusunu yaş kaç olursa olsun bırakmamak.
0. İngilizce Öğrenmek
0. Eğitim hayatını okumak için değil de eğitim almak ve geçirdiğin süreyi etkili kullanarak dersleri idrak ederek eğitimini tamamlamak.
0. Dört işlem matematiği süper hızlı yaparak pratikte kullanacak hâle getirmek.
0. Çenesi düşük insanlardan uzak durmak kız erkek büyük küçük yaşlı fark etmez.
0. Finansal okur yazarlığını ileri seviyeye taşımak.
0. Ülkenin güzide büyük köklü şirketlerine uzun vadeli (10-15 yıl) küçük paralarla yatırım yapmak.
0. Ülkenin iç siyasetine hiç kafa yormadan kendi hedef ve gelişimlerine odaklanmak
0. Gelişmiş ülkelerin teknolojilerini takip etmek
0. Çevreni senden donanım ve nicelik olarak yukarıda olan insanlardan oluşturmak. (Kesinlikle zengin insanlar değil, milyarder olup adını yazmayan acizleri biliyoruz)
0. Zaman yönetimini öğrenmelisin
0. Birikim yapmalısın zaman çok hızlı
0. 1. Maddeyi hayatından çıkarırsan hepsini kaybedersin, eğer hayatında taşırsan kimse sana bir şey yapamaz kim olursa olsun.

Birde karşı cinsle iletişim geliştirme ıvır zıvır hikaye, şu saydıklarımı 10 sene yaparsan istediğin karşı cins seni reddedemez çokda önemli değil ama hayat merkezin kadınlar olmamalı, hedeflerine süreklilik içerisinde istikamet etmelisin.
Abi selamlar,gerçekten yorumunuza o kadar değerli bilgiler yazmışsınız ki okurken bile kendimi sorguladım diyebilirim.Kesinlikle bunu uygulayacağım.Naçizane tavsiyelerinizden ötürü ve değerli zamanınızı bana ayırdığınız için çok teşekkür ederim.