KaranlikLord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim anlamadığım konu şu, 24 yaşında bir aracın 1 ay içerisinde nasıl sürüldüğünü bilemeyiz. 4 yıldır aktif olarak kullandığımız aile aracıydı. 1 ayda bozuldu demesi benim bile tuhafıma gitti. Bugün oto galerici tanıdığım aracılığıyla bir abiyle konuştum bu konuyu. Dediği şu, sıfır arabalarda bile garanti süresi 2 yıl, tabi kullanıcı hatası olanları bile garanti kapsamı dışında. Şikayetçi olabilir, tanımadığın bir insan bile bugün şikayetçi olabilir senden dedi. 24 yaşında bir araba için 1 aylık kullanım süresini de göz önünde bulundurursan hiçbir şey olmaz dedi. 24 yaşında bir araba, canlı bomba gibidir. Ne zaman nerde sorun çıkacağını kimse bilemez dedi.

Tanıdığım avukatı aradım bu konuşma sonrası, istersen sana *********** dediği için konuşmalarda hakaret davası açabiliriz dedi, araba konusunda ise oto galerici abi ile aynısını dedi.

2012 model fluence aldım 2 hafta önce, daha 2 gün önce elektrik sorunu çıktı. Ben aldığım adamı dahi aramadım, sanayiye gidip yaptırdım. Ne bilim biz mi yanlış yapıyoruz satan adam arabayı garanti belgeli mi veriyor yoksa.
Dostum sana hakaret etmiş, aç davayı o düşünsün. Seni arar şikayetini geri çek der, vb