Makale360 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonunda olumlu bir yorum alabildik. Yorumunuz için teşekkür ederiz. Bu tarz isimler ile firmalar ile iletişime geçmek için sizce hangi iletişim ağlarını kullanmamız etik olur ?
Bunlarla iletişime geçmenize gerek yok, lugat, icerikevreni, icerikbulutu, icerikcom bunlar düzenli yazar arayışında ve 100 kelime için ortalama 10-15 TL ödüyorlar. Ama üst düzey içerik istiyorlar, gerçekten en az 10-15 yıl deneyimli, üniversitede edebiyat, dil tarih gibi alanlardan mezun olmuş piaysada isim yapmış gerçek editörlerle (r10'daki editör kavramından değil) çalışıyorlar. Hepsine yazar başvurusu yaparsanız mutlaka dönüş yaparlar ve panel erişimi verirler. Ben şimdi istesem icerikevrenindeki cimri taleplerine yanıt versem bir günde 3000 TL civarında alırım. Bunu yazma hızıma güvenerek söylüyorum.

Bunu kısa vadeli çıkış için değerlendirin, markalama için de makale360 için beraber çalışabiliriz ama bütçe lazım özellikle bu piyasada müşteriler genelde sabit çalışır, benim bildiğim n11 en az 3 yıldır icerikevreni ile çalışıyor. Bundan öncesinde lugat ile çalışıyordu ama lugat çok alt düzey bir ajans ve içerik kalite yönetimi konusunda inanılmaz durumdalar, o yüzden büyük markalar en fazla 1 yıl sözleşmeli mecburi olarak çalışıyor. Sonrasında anında kaçıyorlar.

Son ekleme: https://shiftdelete.net/deneyimli-fr...itoru-is-ilani bildiğim kadarıyla 55 bin maaş veriyor belki lazım olur birilerine