Aynısı başıma geldi.
Borsada takılıyordum geçen sene tüm parayı bozdurdum 1-2 senelik tüm birikim yüksek miktarda çöp oldu.
Artık tövbeliyim, dedim geçen genee girdim zor durumda kaldıgım için ufak miktarla ne şans ki yüksek miktar kazandım saatini denk getirip...
Tövbeliyim yani girmiyorum, sizden ricam papr.. tarzı hangi yöntemle para yatırıyorsanız arayın direkt hesabı kalıcı olarak kapatsınlar.
Telefonunda spam yap tüm bahs mesajları vs alayını engelle. Gözün görmesin yani.
Üzülme, ben çok üzüldüm kafamı çok duvarlara vurdum kaç ay kendime gelemedim. tüm kartlarıda patlatmıştım o dönem.
Üzülme tekrar diyorum para yine kazanılır borç ödenir geçte olsa.
Sana tavsiyem psikolojini bozma, üzülmeye değmez. normal şartlarda alamayacağın büyükl bi ders aldın parayla tecrühbe aldın. psikolojini bozar kendini düşürürsen, düşersen daha fazla hırs yapıp tekrar denemelere girersin borcu ödemek için sakın böyle bir hataya düşme. o sayfayı kapat sil artık. sitelere gir, canlı destege baglan alayını hesaplarını kapat bidaha giremeyecek sekilde yani istesende giremicek , para yatıramayacak kadar heryeri kapat.
Hayatta bol şans.