Sadece foruma takılı kalmak hata, özellikle şu anda içerik gibi çalkantılı bir alanda.
icerikevreni adında eskiden üyeliğimin olduğu bu siteye cimri.com 266 adet 1500 kelime sipariş girmiş, bunu her hafta tekrarlıyor.
Kariyernet, n11, minicity gibi markalar her hafta yığınla içerik talebi veriyor. Bu markalar yapay zekayı kullanmayı bilmiyor mu, en iyi şekilde kullanıyorlar ama içerikler hâlâ insan yazısı.
Buraları da değerlendirebilirsiniz hem de 100 kelimesi 3-5 TL değil net 10 TL ödeme yapıyor. Kendisi 100 kelime için 100 TL alırken 10 TL ödeme yapıyor yazara.
Her iki alanı da değerlendirmek ve adım atmak lazım. Sizin konuları görüyorum düzenli olarak bir serzeniş var evet ama bunun çözümü R10 değil kesinlikle.
Biraz piyasayı koklamak ve ne gerekiyorsa onu yapmak gerek.

Örnek eskiden içerikmatik forumdaydı adam ileriyi gördü forumda bu işin yürümeyeceğini anladı markalaşmaya gitti ve şimdi çok önemli markaların ajansı oldu. Ben şimdi içerikmatikten sipariş vereyim dedim 300 kelime kdv dahil 600 TL

Keza içerikbulutu, lugatcomtr icerikcom bunlar hep en iyileriydi ve asla forumda işleri olmadı özellikle içerikbulutu bambaşka seviyede 100 kelimesine 1000 TL filan istiyor ve müşterileri global markalar.

adsense'den 3 TL kazanmaya çalışan müşterilerle bu iş yürümez, en azından ufak bir fabrika, eticaret sitesi, ufak zeytinliği olan ufak markalar ve bunlar gibi daha düşük bütçeli gerçek işletmelere yönelmenizi, buradan edindiğiniz network sayesinde daha gerçekçi markalara doğru adım atmanızı öneririm.

Ya da kökten bırakın içerik yazarlığını, başka bir alana yönelin.