şu an instagramda limitlerle alakalı güncelleme olduğu için 20 kişiyi takip etmek bile riskli hocam, tamamen yorumla ilerlemeye çalışın eğer etkileşim vererek kasmak istiyorsanız.
bütün kafayı da keşfete yorun olabildiğince.
Keşfet taktikleri için konunuzu merakla bekliyorum, ne zaman açmayı planlıyorsunuz?
Bu arada yorum derken, sıklıkla başka gönderilere yorum mu yapayım? Bunu biraz daha açabilir misiniz acaba?
Takibe takip bir hesap kasım yöntemi değildir. Ne InstaFly ile ne manuel telefondan. Çünkü instagram takibe takip ile kasım devrini kapattı.
InstaFly içerisinde
otomatik etkileşim aracı diye bir nimet var. Kullanın bunu. Instagram açık açık diyor. Etkileşime girmeden etkileşim bekleme. Takip bir etkileşim değil spam yöntemidir.
Bu nasıl bir özellik, Instafly daha önce kullandım ama bu yeni sanırım; tam olarak işlevi nedir? Rica etsem biraz daha açabilir misiniz acaba?
Özgün içerik, insanların arkadaşlarına vs. göndereceği türden yada kaydedeceği türden bir gönderi olması. Kriterler basit ve etkili aslında. Asıl önemli olan o içeriği üretebilecek kapasitede olup olmamak ? Kopya içerikle bir yere kadar çıkarsın sonra freni boşalmış kamyon misali bayır aşağı devam edersin.
Sayfamın kullanıcı adını konu içeriğinde vermiştim, sizde sayfam belirttiğiniz kriterlere uygun mu ya da boşuna uğraşma, değmez mi dersiniz?