yasal merciler bilgi talep ettiklerinde durum ne oluyor.bende yok diyip sıyrılmak pek mümkün olmaz.
mesela geçen yıllarda rus konsolos vurulmuştu türkiye'de, böyle bir appden haberleşip eylemi yapsa sülalenizi kaldırırlar.bunları da düşünmek gerek.
Hocam ben mesajları iletmiyorum ben şifreli herhangi bir veriyi iletiyorum ve içeriğini hiçbir zaman görmüyorum. Bu kargoyla kapalı bir kutuyu iletmekten farksız bir durum. Önceki mesajlarımı da okursanız Mega adlı bir online depolama sisteminde telif hakkı ihlalinden dolayı dava durumu oluşmuştu. Mega ise bu davadan bizde veriler şifreli içeriğini goremiyoruz göremediğimiz şeyden de sorumlu değiliz diyerek sıyrıldı ve yıllardır bu şekilde devam ediyorlar. Aynı şekilde sunucular üzerinden günde binlerce bu tarz veriler aktarılıyor. Bu sunucuların sahipleri de mi suçlu? Benim sunucuyu kiraladığım sistemler de mi suçlu? Görmediğim veriden sorumlu değilim kısaca. Ayrıca bu tarz verileri tanıyacak bir yapay zeka modeli entegre ediyorum. Böyle bir veriyi sağlamak da yeterli aldığım danışmanlığa göre. Diğer oluşan durumları örnek gösteriyorsunuz ancak o durumlar yansitilandan farklı şeyler içeriyor olabilir. Bunun dışında herhangi bir yükümlülük oluşmuyor. En kötü olasılıkta ben Türkiye'den çekiliyorum o halde diyebiliyorum.