Arkadaşlar Merhaba.
Özet Halinde Sıkmadan Anlatacağım Bir Olay
2023 Yılının Ortalarında Bir Uygulama Almak İstedim.
Konuşmalarımızda Süreklı Olarak 2 Gün İçerisinde Teslim Edileceği Bilgisi Verildi.
İstenilen Bilgiler (Reskinler) Söylendi ve Ödeme Yapıldi +11000₺
Ödeme Sonrası Farklı Numara İle İletişime Geçtik Ve Beklemeye Başladık.
2 Gün Sonra
Reskinsiz Hali (Reskinsiz Hali Bile Bozuk Bu Arada Oyunun Apk) Console Hesabımıza Görselleri Yüklendi Vs
Dedim ki biz bu sekilde istemedik ki istesekte ben yuklemeye gonderilen uygulanayi apk olarak indirdim ne canavarın geldiği var ne para geldiği
Bize boyle bir bilgi gelmedi diyerek olay başladı.
Durumu anlattım ve 45 gün kadar (o sıralar artik whatsappda bile yazismalar video olarak kayitli )
Bekletildim.
Olmayacaksa iade alayim dedim
iade yok dediler ve dosyanin bozuk olduğu ve işlemin uzun surecegini anlayinca dedik oyun degistirelim.
Bi kelime bulma oyununa cevirdik
Gorseller hazirlandi vs yine 20 30 gun bekledik soruyorum cevap yok en son sürümü eski dediler oda olmadı.
Şimdi bende sürekli olarak artik bisey yuklensin de ne yuklenecekse olsun kafasına geldim
değiştirelim o zaman diyorum.
Bu sefer Daha Farklı bir oyuna yoneldik
Ondada 1 ay kadar bekledikten sonra baskılarım sonucunda ee bu cocuk oyuncagi degil zırt pırt degistiremeyiz ve emek veriyoruz dediler ama tek sıkınti yapılan ürün hazır oyunun reskin olması ve 2 gunde teslim diyip 6 ay sürmesi
en sonunda dedigi cumle
Yarın yükleme olmazsa iade ederiz dediği uygulama 1 hafta kadar daha yüklenmedi
Ve.iade istediğimden tekrar iade olmadigini soyleyince olayi tuketici hakem heyetine tasidim.
6 ay sonra gelen cevapta reel olarak alinan bisey olmadigi icin ilgilenilmedigini belirttiler.
Bu konu hakkinda nasil bir yol izleyebilirim ?
ALACAK KİSİLER OLURSA BILGISI OLSUN DIYE YAZIYORUM