Evet, r10'u kötülemeye çalışan bir konu gördüm ve ufak bi anlatmak istedim. Bakın harbiden çok gereksizsiniz. R10'a scammer ortamı diyorsunuz Bunu yine sizin gibi karaktersiz insanlar bu hale getiriyor. Sanki gerçek hayatta herkese babasının oğlu gibi güveniyor kalkıp burada herkese işinizi düzgün yapmıyorsunuz veya scammer gibi sıfatlar veyahut yönetime laf atıyorsunuz.

R10 yönetimindeki modlar da benim yaşıtlarım 20 30 yaşındaki gençler yönetiyor hatalarıyla doğrularıyla. Hatalarını onların bi üst abileri 40 50 yaşlarındaki modlar düzeltiyor. Burada çok değişik bir ortam var böyle bir ortamı sanal alemde gerçekten hiçbir yerde denk gelemezsiniz. forum, tg grupları, icq veya aklınıza hangi topluluk platform u gelirse girin bakın hangi platformda r10 olgunluğu var?

15, 16 yaşındaki bi çocuk saçma sapan gruplar ile başlasa sanal aleme serserinin teki olur. Ama tüm samimiyetimle söylüyorum r10 la başlarsa hayatına, en azından saygıyı, ticaretin adabını görür öğrenir.
Ne biliyim umarım daha fazla gereksizleşir görünmez hale gelirsiniz ki zaten öylesiniz.